Einde verhaal Preud'homme bij Standard? Heeft zelfs videoboodschap opgenomen

Einde verhaal Preud'homme bij Standard? "Heeft zelfs videoboodschap opgenomen"

Gepubliceerd: maandag 1 juni 2020 om 20:16ma 01-06-2020 om 20:16

Laatste update: maandag 1 juni 2020 om 20:19ma 01-06-2020 om 20:19

Michel Preud'homme laat binnenkort weten welke beslissing hij heeft genomen over zijn toekomst bij Standard. Er is al enkele weken het gerucht dat Preud'homme zal stoppen als trainer. Ook journalist Thierry Luthers denkt dat dat staat te gebeuren.

"Volgens mij is zijn beslissing al genomen en heeft hij daarover zelfs al een videoboodschap opgenomen. En volgens mij is die beslissing om geen trainer te blijven", klinkt het bij RTBF. "Het meest waarschijnlijke is dat MPH stopt als trainer, maar bij de club blijft als technisch directeur."

Een langer verblijf als trainer bij Standard zit er volgens hem niet in. "Het minst waarschijnlijke is dat hij ondanks alles zijn dubbele functie houdt. De derde optie is dat hij vertrekt om elders trainer te worden. De vierde is dat hij zich volledig terugtrekt uit de voetbalwereld. Hij is 61 jaar, misschien is het bij hem op. Maar dat geloof ik niet", aldus Luthers.

FC Twente toonde onder andere interesse in Preud'homme als Technisch Directeur. Hij zou een terugkeer naar zijn ex-club echter hebben afgewezen.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KAA Gent wil de absolute jackpot en vraagt meer dan 30 miljoen euro voor Jonathan David! Is hij dat bedrag waard? #KAAGent #AAGent #Gent #David #JPL #Transfernieuws

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws