Gent-speler is tribune beu en zoekt nieuwe club, terugkeer naar thuisland lonkt

Gent-speler is tribune beu en zoekt nieuwe club, terugkeer naar thuisland lonkt

Gepubliceerd: maandag 1 juni 2020 om 20:01ma 01-06-2020 om 20:01

KAA Gent haalde in de zomer van 2017 Deiver Machado naar België. De Buffalo's hoopten met de Colombiaan een concurrent voor Nana Asare in huis gehaald te hebben. Dat draaide echter anders uit. Nu zoekt de linkspoot naar een oplossing.

De linksachter kwam amper aan de bak bij KAA Gent en werd onder andere uitgeleend aan Atlético Nacional. Het voorbije seizoen kwam hij niet van de tribune bij KAA Gent. Hij zoekt dan ook naar een oplossing.

"Er zijn een aantal zaken gebeurd waar ik niet verder over in detail wil gaan. Ik moest terug naar Gent en ik was 100% fit en trainde mee met de ploeg. Ik speelde geen enkele wedstrijd omdat de posities waren ingevuld", zegt hij aan Liga Deportiva.

Afgelopen winter leek er dan toch een oplossing te komen voor Machado. Al ging die transfer uiteindelijk niet door. "Of ik in januari dichtbij Vasco Da Gama stond? Er waren gesprekken, maar ik weet niet waarom het niet is doorgegaan", aldus Machado.

Een terugkeer naar Colombia lonkt wel voor Machado. Zo toont onder andere América de Cali interesse in de linksachter. Het kan de Colombiaan goed gebruiken na het uitvallen van basispion Hector Quinones. Ook Millionaires toonde interesse, maar zou zich niet meer richten op Machado.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KAA Gent wil de absolute jackpot en vraagt meer dan 30 miljoen euro voor Jonathan David! Is hij dat bedrag waard? #KAAGent #AAGent #Gent #David #JPL #Transfernieuws

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws