Spelersgroep Lommel vernam overname via pers: Raar dat niemand ons informeerde

Spelersgroep Lommel vernam overname via pers: "Raar dat niemand ons informeerde"

Gepubliceerd: maandag 1 juni 2020 om 21:24ma 01-06-2020 om 21:24

Na enkele bange maande kreeg Lommel onlangs goed nieuws te horen van de City Football Group. De Limburgse club werd overgenomen door de groep. Nieuws dat de spelers van Lommel verrassend via de pers hebben moeten vernemen.

Dat geeft Tomas Švedkauskas aan bij het Litouwse LRT. "Ik wist het al een paar dagen eer het nieuws Litouwen bereikte, maar de spelers hebben het ook moeten vernemen via de pers", verrast hij.

"Het is wel raar dat niemand binnen de club de spelersgroep informeerde. Tot dusver weten wij niet meer dan wat er in de pers geschreven is, meer kan ik je er niet over zeggen", zit hij toch enigszins verveeld met de situatie.

Financiële problemen
Lommel zocht dringend naar geld, maar daar heeft Svedkauskas niet veel van gezien. "Financiële problemen? Onze lonen werden op tijd betaald. Net zoals vele andere clubs werden we op technische werkloosheid gezet, maar toe nu toe waren er geen problemen."

"Ik heb zelf nog een contract voor één jaar met een optie op nog een jaar. Ik praat momenteel niet met andere clubs, maar sta open voor opportuniteiten. Ik kan me momenteel alleen maar voorbereiden op het nieuwe seizoen, al is het momenteel niet duidelijk wanneer de echte voorbereiding zal starten", besluit hij.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KAA Gent wil de absolute jackpot en vraagt meer dan 30 miljoen euro voor Jonathan David! Is hij dat bedrag waard? #KAAGent #AAGent #Gent #David #JPL #Transfernieuws

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws