Update: 'FC Twente wil niet reageren op mogelijke terugkeer Preud'homme'

Update: 'FC Twente wil niet reageren op mogelijke terugkeer Preud'homme'

01-06-2020 11:45 Laatste update: 14:44
7

Michel Preud'homme heeft een aanbieding gekregen van zijn ex-club FC Twente. Dat onthult Het Laatste NieuwsPreud'homme heeft dat aanbod geweigerd. 

FC Twente gaf Preud'homme de kans om de club volledig te herorganiseren. Preud'homme was gecharmeerd door het aanbod, maar gaf aan dat hij niet vrij is. Preud'homme brengt Standard normaal gezien deze maand nog op de hoogte van zijn plannen voor de toekomst. Volgens het praatprogramma Complètement Foot zou Preud'homme dinsdag in een persconferentie aankondigen dat hij zijn koffers gaat pakken bij Standard.

Preud'homme was in het seizoen 2010/2011 al eens trainer bij FC Twente en werd daar tweede. Meteen daarna kocht de Saoedische club Al-Shabab zijn contract bij Twente af voor 1,2 miljoen euro. Twente is Preud'homme duidelijk nog niet vergeten, maar een nieuwe samenwerking zit er niet meteen in. 

Update: FC Twente wil niet reageren op het nieuws, dat meldt Tubantia. "Op namen gaan we niet in", zegt algemeen directeur Paul van der Kraan. Gek is het nieuws alleszins niet. Preud'homme heeft een goede naam in Twente. Hij speelde aanvallend en geanimeerd voetbal en pakte zelfs bijna de titel in Enschede. Het zou niet onlogisch zijn dat Twente graag zou hebben dat hij terugkeert.