Charleroi wrijft zich in de handen: Meerdere aanbiedingen voor Osimhen

Charleroi wrijft zich in de handen: "Meerdere aanbiedingen voor Osimhen"

01-06-2020 08:45
7

Victor Osimhen is na zijn overstap van Sporting Charleroi naar Lille OSC helemaal doorgebroken. De Nigeriaanse aanvaller staat ook in de belangstelling van verschillende Europese clubs. Dat laat Lille-preses Gerard Lopez weten.

“Er zijn verschillende aanbiedingen”, bevestigt Lopez aan Mail Online. “We hebben één Engelse en één Spaanse aanbieding afgelopen transferperiode afgewezen. Deze zomer zullen weer heel wat clubs aankloppen.”

“Ik zal de namen niet geven van de clubs, maar wat ik je wel kan zeggen is dat er al meerdere aanbiedingen zijn”, gaat de voorzitter van de Franse club verder. “Er zijn ook drie Championship-clubs die hebben geboden.”

Transferprijs
Osimhem kwam over voor zo’n twaalf miljoen euro van Charleroi en Lille kan nu al een aanzienlijke winst binnenhalen. “Vorig jaar geloofde men niet dat clubs zoveel geld voor Nicolas Pepe op tafel wilden leggen, maar ook toen hadden we meerdere aanbiedingen.”

Pepe maakte uiteindelijk de overstap voor 80 miljoen euro naar Arsenal. “Laat me zeggen dat we met Osimhen is dezelfde situatie zitten. Welk bedrag je hebt gehoord, dat zijn ook de aanbiedingen die we binnenkrijgen. Op dit punt zijn we nu beland”, besluit Lopez. Charleroi zou overigens 20 procent van het transferbedrag inlijven.