Na elf jaar exit Milicevic uit België? 'Hereniging met Lokeren-icoon mogelijk'

Na elf jaar exit Milicevic uit België? 'Hereniging met Lokeren-icoon mogelijk'

31-05-2020 15:15
2

De toekomst van Danijel Milicevic (34) is nog hoogst onzeker. De middenvelder kwam de voorbije seizoenen uit voor KAS Eupen, maar daar moet hij niet op een vervolg rekenen. Na elf jaar rond te lopen op de Belgische velden, is het moment nu misschien wel gekomen om ons land te verlaten.

Zo meldt BRF dat Milicevic wel eens kan terugkeren FC Lugano, de Zwitserse club waar het voor hem allemaal begon in 2004. Mijat Maric, gewezen ploeggenoot van de Bosniër, meent dat de kans aanwezig is. "Ja, dat is een optie", reageerde hij bij de publieke omroep van de Duitstalige Gemeenschap.

Het medium benadrukt de link tussen Maric en Milicevic. 'Er is nog niets getekend, maar het is mogelijk dat de goede vrienden hun carrière samen beëindigen in Lugano.'

Milicevic kwam in 2009 aan in Eupen en speelde nadien voor Sporting Charleroi, KAA Gent en werd een halfjaar uitgeleend aan het Franse Metz, om uiteindelijk terug te keren naar Eupen. Zelfs op z’n 34ste was de middenvelder dit seizoen goed voor vijf treffers bij de Panda’s.