Frutos duwt Gaich richting Club: ‘Met zijn potentieel is het de perfecte stap’

Frutos duwt Gaich richting Club: ‘Met zijn potentieel is het de perfecte stap’

31-05-2020 12:20
16

Er is al heel wat inkt gevloeid over de mogelijke transfer van Adolfo Gaich naar Club Brugge, nu mengt ook landgenoot Nicolas Frutos zich in de debatten. Volgens de Argentijn zou Club Brugge een uitstekende stap zijn voor Gaich.

Frutos maakte jarenlang het mooie weer bij Anderlecht, toch is hij niet te beroerd om de grote rivaal uit Brugge aan te prijzen. "Club Brugge zou een ideale springplank kunnen zijn", verklaarde Frutos aan het Argentijnse nieuwsmedium El Intransigente.

Frutos hoopt dat Gaich de stap zet naar onze Jupiler Pro League. "Hij zou er zich in de kijker kunnen spelen om zo aanspraak te maken op een grotere competitie. Hij kan natuurlijk ook gewoon nog jarenlang in België blijven spelen, dat hebben veel spelers gedaan", doelt Frutos onder meer op Lucas Biglia en Matias Suarez.

Ook voor Club zou Gaich een aanwinst betekenen. "Adolfo heeft een enorm potentieel, niet enkel qua voetbal maar ook qua intellect", aldus Frutos. Het nieuwsmedium wist ook nog te melden dat Club nog steeds heel erg dicht bij een transfer staat, er zouden echter meerdere kapers op de kust zijn.