'PSG krijgt concurentie van Real Madrid voor handtekening ex-Genkspeler Ndidi'

'PSG krijgt concurentie van Real Madrid voor handtekening ex-Genkspeler Ndidi'

30-05-2020 21:03 Laatste update: 21:04
10

Wilfred Ndidi is deze zomer flink in trek. De middenvelder kon rekenen op ruime belangstelling van Europese topploegen. Nu is daar met Real Madrid nog een mooie naam aan toegevoegd. Dat meldt Fichajes.

De 23-jarige Nigeriaan maakte de voorbije jaren furore in het middenveld van Leicester City. Met Leicester City stond de ploegmaat van Youri Tielemans en Dennis Praet ook op een mooie derde plek in de Premier League toen de coronacrisis uitbrak. Met zijn goede prestaties heeft hij zich in de kijker gespeeld van flink wat topclubs.

Eerder werden onder andere PSG, Arsenal, Chelsea en Manchester United. Ook Real Madrid springt nu in de strijd om Ndidi. Eerder werd ook Rennes-middenvelder Eduardo Camavinga gelinkt aan de Koninklijke. Hij lijkt echter te duur voor Real Madrid.

Ndidi, die in 2017 de overstap maakte van Racing Genk naar de Premier League, zal echter niet zomaar weggehaald kunnen worden bij Leicester City. De Engelse club is enkel van plan om Ndidi te laten gaan voor de absolute jackpot. Er worden bedragen van meer dan vijftig miljoen euro genoemd.