‘Ook Anderlecht genoemd in rijtje clubs voor jonge Belgische verdediger’

‘Ook Anderlecht genoemd in rijtje clubs voor jonge Belgische verdediger’

Gepubliceerd: zaterdag 30 mei 2020 om 20:16za 30-05-2020 om 20:16

Laatste update: maandag 1 juni 2020 om 17:44ma 01-06-2020 om 17:44

Ook in de jeugd wordt er heel wat getrokken aan de mouw van talentvolle spelers. Zo ook bij Junior Diomandé, die momenteel uitkomt voor KAS Eupen. De zeventienjarige verdediger kan echter van flink wat interesse genieten.

De verdediger met Ivoriaanse roots speelde zich het afgelopen seizoen in de kijker bij Eupen en kan ook vertrekken bij de Panda's. Volgens Footmercato tonen verschillende Belgische clubs interesse, maar staat hij ook op het lijstje van buitenlandse ploegen.

Naar verluidt hebben Olympique Lyon, Sevilla en het Italiaanse Lazio Roma de verdediger opgemerkt. Diomandé, die in het verleden uitkwam voor KRC Genk en jeugdinternational is bij de U18 kan nu kiezen voor een verlengd verblijf in België (bij een nieuwe club) of een stap naar het buitenland.

Update: Ook RSC Anderlecht wordt genoemd in het rijtje clubs voor jonge Belgische verdediger Junior Diomandé. Hellas Verona, Lazio Roma en Sevilla zijn de andere clubs die in de Italiaanse media ook worden vermeld.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KAA Gent wil de absolute jackpot en vraagt meer dan 30 miljoen euro voor Jonathan David! Is hij dat bedrag waard? #KAAGent #AAGent #Gent #David #JPL #Transfernieuws

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws