UPDATE: ‘Standard vangt bot bij Olympiakos, Grieken willen meer’

UPDATE: ‘Standard vangt bot bij Olympiakos, Grieken willen meer’

Gepubliceerd: zaterdag 30 mei 2020 om 14:59za 30-05-2020 om 14:59

Laatste update: dinsdag 2 juni 2020 om 16:00di 02-06-2020 om 16:00

Ook Standard Luik bouwt verder aan het team dat volgend seizoen de doelen zal moeten halen. Het denkt hierbij ook aan een ex-speler in de figuur van Hugo Cuypers. Dat weet La Dernière Heure uit goede bron.

Cuypers voetbalde de laatste jaren in Griekenland. Eerst bij Ergotelis, daarna bij het grote Olympiacos. Daar speelde hij zich onder andere in de kijker van zijn ex-club, al liet de aanvaller al verstaan dat zijn "liefde voor Standard is verminderd".

Toch meent het Waalse medium nu dat er concrete interesse is vanuit de Rouches voor de diensten van de 23-jarige Cuypers. Hij speelde in de jeugd al voor Standard, maar kon die lijn uiteindelijk niet doortrekken tot het eerste elftal.

Cuypers werd dit seizoen uitgeleend door zijn Griekse club aan AC Ajaccio. In de Ligue 2 kwam hij aan vijf doelpunten en evenveel assists. Goede cijfers, waar Standard naar verluidt 1,5 miljoen euro voor over heeft.

UPDATE: Volgens Hellas Football heeft Standard inmiddels ook effectief 1,5 miljoen euro geboden voor de diensten van Cuypers, er zou ook een doorverkooppercentage van 20% zijn voorgesteld. De aanbieding van Standard was echter niet goed genoeg, Olympiakos zou het naar de prullenmand hebben verwezen.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KAA Gent wil de absolute jackpot en vraagt meer dan 30 miljoen euro voor Jonathan David! Is hij dat bedrag waard? #KAAGent #AAGent #Gent #David #JPL #Transfernieuws

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws