Anderlecht kan zaakje doen: 'Dinamo Zagreb start gesprekken op over huurling'

Anderlecht kan zaakje doen: 'Dinamo Zagreb start gesprekken op over huurling'

Gepubliceerd: zaterdag 30 mei 2020 om 13:08za 30-05-2020 om 13:08

RSC Anderlecht heeft nog steeds een hoop 'opkuiswerk' in haar huidige spelerskern. Zo werd Josué Sa de voorbije maanden verhuurd aan SD Huesca. Het was onzeker of de Spanjaarden Sa ook definitief wilden en/of konden overnemen, maar nu kan paars-wit mogelijk toch een transfersommetje vangen. Dinamo Zagreb springt in de bres.

De Kroatische topclub zou volgens Record een oogje laten vallen hebben op de Portugese verdediger. Meer nog: momenteel zouden er al gesprekken aan de gang zijn met Anderlecht. De Brusselaars hopen nog op wat transfercenten, al zal die opbrengst waarschijnlijk beperkt zijn. Sa heeft immers nog maar één jaar contract bij Anderlecht.

Zelf kocht RSCA de verdediger in de zomer van 2017 aan voor iets meer dan twee miljoen euro. Dat bedrag zal het hoogstwaarschijnlijk niet terugkrijgen. Hoe dan ook zal paars-wit al tevreden zijn dat het Sa ziet vertrekken. Op die manier neemt de loonmassa in ieder geval al wat meer af.

De interesse vanuit Kroatië is overigens niet helemaal verrassend. Bij Dinamo voetbalden in het recente verleden al een resem Portugezen. Sa deed het lang niet slecht bij Huesca, een club uit de Segunda Division. De 27-jarige mandekker was er een vaste waarde.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws