Mignolet: Nog hongeriger en gretiger om volgend seizoen de titel te pakken

Mignolet: "Nog hongeriger en gretiger om volgend seizoen de titel te pakken"

Gepubliceerd: zaterdag 30 mei 2020 om 10:30za 30-05-2020 om 10:30

Simon Mignolet was een van de sleutelspelers in de titel van Club Brugge. In Het Belang van Limburg gaf hij een uitgebreid interview over zijn verleden, toekomst en hoe hij het seizoen beleefd heeft.

Mignolet begint met een duidelijk antwoord op de vraag of Club Brugge terecht tot kampioen uitgeroepen is: “Met of zonder sterretje, Club Brugge zal altijd de terechte landskampioen van 2020 blijven.” 

Deze titel zal natuurlijk in de geschiedenisboeken gaan, er kon niet gevierd worden. “Dat gevoel miste ik nu wel, die titel samen kunnen vieren met de fans, mijn vrienden en familie in de tribune. De apotheose ontbrak, maar wij zijn zeker en vast de verdiende kampioen. Door wat er gebeurd is, zijn we nog gretiger en hongeriger om ook volgend seizoen weer op kop te eindigen”, aldus Mignolet.

Persoonlijk speelde Mignolet een ijzersterk seizoen. De meeste clean sheets, publiekslieveling en een hand in elke overwinning van blauw-zwart. “Alleszins mijn meest constante seizoen. Ik heb punten gepakt en maakte weinig fouten. Eentje in de bekermatch tegen Zulte Waregem, maar die misser had geen invloed op het resultaat, we kwalificeerden ons alsnog voor de finale”, zegt Mignolet.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws