Mignolet over toekomst bij Club Brugge: “Ik zal nooit iets helemaal uitsluiten

Mignolet over toekomst bij Club Brugge: “Ik zal nooit iets helemaal uitsluiten"

30-05-2020 07:43
20

Simon Mignolet kende een topseizoen bij Club Brugge. De sluitpost werd kampioen en was een betrouwbaar sluitstuk bij Blauw-Zwart. Tegenover Het Het Belang van Limburg laat de goalie zich uit over zijn toekomst.

Mignolet heeft aanbiedingen binnengekregen. “Niet zo veel door die coronacrisis”, zegt Mignolet lachend. “Ach, ik ben daar niet van op de hoogte. Omdat ik mijn zaakwaarnemer er ook niet achter gevraagd heb. Ik zit goed bij Brugge en denk niet aan vertrekken. Vorig jaar was dat anders, toen heb ik vaak met mijn manager overlegd over de toekomst, dat is nu niet nodig.”

Zit een buitenlands avontuur er dan niet meer in voor Mignolet? “Ik zal nooit iets helemaal uitsluiten, maar ik ben nu wel gelukkig bij Club Brugge , waar mijn inbreng op en naast het terrein enorm geapprecieerd wordt. Ik vind het ook aangenaam om weer dichter bij vrienden en familie te wonen, we hebben tien jaar letterlijk en figuurlijk op een eiland geleefd. Het feit dat we zopas een huis gekocht hebben aan de kust, zegt ook veel.”