Anderlecht en KRC Genk slaan handen in elkaar om fans weer toe te laten

Anderlecht en KRC Genk slaan handen in elkaar om fans weer toe te laten

Gepubliceerd: zaterdag 30 mei 2020 om 07:00za 30-05-2020 om 07:00

Het Laatste Nieuws meldt dat RSC Anderlecht en KRC Genk de handen in elkaar slaan om een aantal scenario’s te bekijken hoe supporters weer op een veilige manier in hun stadion te ontvangen.

"We hopen zo snel mogelijk weer mét publiek te spelen", laat Anderlecht-CEO Karel Van Eetvelt weten. "Daarvoor liggen een aantal scenario's op tafel. We bundelen onze ideeën met een aantal clubs waaronder Racing Genk. Ik ken voorzitter Peter Croonen heel goed en ik heb vanaf het begin aangedrongen op een samenwerking op dit vlak.”

“Hoe meer ideeën, hoe beter en hoe sneller je ook tot een oplossing kunt komen”, gaat Van Eetvelt verder. “We kijken hoe we mensen uit één bubbel samen in het stadion kunnen zetten. Maar we onderzoeken ook hoe we de supporters met respect voor de maatregelen, op een veilige manier in en uit het stadion krijgen.”

De clubs moeten goed voorbereid zijn op alles om de richtlijnen te volgen. “Of hoe ze tijdens de rust bijvoorbeeld naar het toilet kunnen. Er zijn heel veel details waar we rekening mee moeten houden. Eens we een aantal plannen hebben, kunnen we die aan de GEES en de Veiligheidsraad voorleggen."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws