Anderlecht blijft geloven in eigen jeugd: Zagen al tot wat dat kan leiden

Anderlecht blijft geloven in eigen jeugd: "Zagen al tot wat dat kan leiden"

Gepubliceerd: vrijdag 29 mei 2020 om 20:18vr 29-05-2020 om 20:18

Met Wouter Vandenhaute is er alweer een bestuursverandering bij RSC Anderlecht gebeurd. Samen met Vincent Kompany en CEO Karel Van Eetvelt moet men voor successen gaan zorgen. Krijgen we dan ook opnieuw een koersverandering bij de club?

'Nieuwe bazen, nieuwe wetten', maar dat is bij Anderlecht niet meteen het geval. "Er is niet echt sprake van een nieuw project, want we bljiven de nadruk leggen op onze eigen jeugd", zegt CEO Van Eetvelt bij Sporza.

Bij Anderlecht denkt men ook vooral aan de toekomst van de club. "Daar heb je geduld voor nodig en dat is ook een langetermijnproject. Maar op het einde van het seizoen zagen we toch al tot wat dat kan leiden. We hopen dat die jongeren hier eerst bij ons kunnen schitteren, eerst Europees, en dat we hen daarna met trots naar een grote club kunnen laten gaan."

Kan dat ook op korte termijn voor successen gaan zorgen? "Onze ambitie is uiteraard om weer mee te draaien aan de top, maar ik waag mij niet aan beloftes of voorspellingen. We zullen een stevige ploeg neerzetten en ik ben overtuigd dat we dan in de top van het klassement kunnen meedoen", besluit Van Eetvelt.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws