Eindelijk duidelijkheid: Datum promotiefinale OHL - Beerschot bekend

Eindelijk duidelijkheid: Datum promotiefinale OHL - Beerschot bekend

Gepubliceerd: vrijdag 29 mei 2020 om 15:40vr 29-05-2020 om 15:40

OH Leuven en Beerschot vechten hun terugronde van de promotiefinale uit op 2 augustus. Omstreeks 19 uur klinkt het eerste fluitsignaal van in het King Power at Den Dreef Stadion. Daar hebben de twee partijen samen met de Pro League een akkoord over gevonden.

Op 8 maart versloeg Beerschot OHL in eigen huis met 1-0. De return bleef door de coronacrisis echter uit. Lang bleef de datum van de inhaalwedstrijd nog een groot vraagteken, maar nu kunnen voetballiefhebbers alvast het juiste moment in hun agenda zetten: 2 augustus om 19u.

OHL, dat ondanks het thuisvoordeel zijn achterstand zal moeten goedmaken zonder supporters in het stadion, speekt de fans alvast toe op hun website. "Aangezien deze website tot nader order zonder fans wordt gespeeld, vraagt de club aan alle supporters om van thuis uit onze jongens naar de promotie te schreeuwen."

Burgemeester van Leuven Mohamed Ridouani kantte zich eerst tegen de wedstrijd in zijn stad, maar gaat nu toch akkoord mits er enkele veiligheidsbepalingen in acht worden genomen. "Beide clubs engageren zich om van hun kant de nodige inspanningen te leveren opdat de wedstrijd in het voorgelegde weekend kan plaatsvinden", laat Beerschot weten op hun site.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws