UPDATE: 'Naast Napoli staat ook Turkse club in de rij voor Dennis'

UPDATE: 'Naast Napoli staat ook Turkse club in de rij voor Dennis'

Gepubliceerd: vrijdag 29 mei 2020 om 07:30vr 29-05-2020 om 07:30

Laatste update: dinsdag 2 juni 2020 om 09:59di 02-06-2020 om 09:59

Club Brugge hoopt komende zomer de huidige spelersgroep samen te houden, al is er wel voldoende interesse. Bijvoorbeeld voor Emmanuel Dennis, die nu gelinkt wordt aan een overstap naar de Serie A.

Manu Lonjon, een Franse voetbaljournalist, meldt dat Napoli zich eerstdaags officieel zal melden bij Club Brugge. De Italiaanse topclub deed een voorstel aan Victor Osimhen (Lille OSC), maar de ex-spits van Sporting Charleroi had daar geen oren naar.

Nu richt Napoli naar verluidt het vizier op Dennis, die ook in de belangstelling staat van onder meer Borussia Dortmund en Arsenal. Club Brugge is bereid om mee te werken aan een vertrek, maar dan moet er wel boter bij de vis gedaan worden. Een transfersom van twintig miljoen euro lijkt het doel.

Update: Naast Napoli en een handvol Premier League-clubs kan Dennis ook verkassen naar de Turkse competitie. Area Napoli meldt namelijk dat Fenerbahçe de pijlen gericht heeft op het goudhaantje van Club. De Turken zouden aangenaam verrast zijn van zijn kwaliteiten die hij in de Champions League liet zien. Daar kwam Blauw-Zwart onder andere uit tegen het Turkse Galatasaray. Moest Dennis de overstap maken naar Turkije, komt hij daar met Nabil Dirar ook een ex-Bruggeling tegen.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Zou Dennis bij Napoli passen?

(303 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws