Simons neemt afscheid van Club Brugge: Het is nu tijd voor een nieuwe uitdaging

Simons neemt afscheid van Club Brugge: "Het is nu tijd voor een nieuwe uitdaging"

Gepubliceerd: donderdag 28 mei 2020 om 21:26do 28-05-2020 om 21:26

Timmy Simons heeft afscheid genomen van Club Brugge. Hij was jaren aan de slag bij Blauw-Zwart als speler en trainer, maar gaat vanaf volgend seizoen aan de slag bij Zulte Waregem als rechterhand van Franky Dury.

"Ik had liever gehad dat we het seizoen hadden kunnen afwerken op een normale manier, dan was het afscheid op een andere manier kunnen gebeuren", vertelde de 43-jarige Simons in een filmpje op het Twitterkanaal van Club. "Het is nu tijd voor een nieuwe uitdaging."

Afgelopen seizoen was Simons aan de slag als trainer van de U16 bij Blauw-Zwart. "Ik hoop dat ik de jongens op weg heb kunnen zetten naar een goede toekomst als profvoetballer. Het waren Bart en Vincent die zeiden: dat moet je gedaan hebben in je trainerscarrière."

"Als je ambitie hebt om hoofdtrainer te worden, moet je een jongerenteam onder je hoede gehad hebben. Ik twijfelde, maar ben superblij dat ik die beslissing heb genomen. Ik heb veel kunnen leren en dat pak je mee als ervaring naar de volgende jaren."

Die jaren zal Simons doorbrengen bij Zulte Waregem, waar hij nu aan de slag gaat. "Ik wil iedereen binnen Club bedanken voor de mooie tijd. Maar vooral wil ik de supporters bedanken voor de ongelooflijke steun. Ik hoop dat we elkaar heel snel gaan terugzien", besloot Simons.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws