Maes denkt aan buitenlands avontuur: Ik kom in België niet meer aan de bak

Maes denkt aan buitenlands avontuur: "Ik kom in België niet meer aan de bak"

Gepubliceerd: donderdag 28 mei 2020 om 20:58do 28-05-2020 om 20:58

Laatste update: donderdag 28 mei 2020 om 21:15do 28-05-2020 om 21:15

Peter Maes is niet langer de coach van SK Lommel. De nieuwe eigenaars van de Manchester City Group zagen een verdere samenwerking niet zitten. De 55-jarige trainer wil snel weer aan de slag. Hij kijkt vooral naar het buitenland, want in België komt hij naar eigen zeggen niet meer aan de bak.

Maes was nog maar enkele maanden werkzaam bij Lommel, nadat zijn reputatie een knauw kreeg door het onderzoek naar zwart geld. "Ik kwam uit een turbulente periode en was blij dat ik weer ergens aan de slag kon, op welk niveau ook. Ik voelde mij weer helemaal coach, had mijn vertrouwen herwonnen", vertelde Maes in een gesprek met Sporza.

De ex-coach van Sporting Lokeren hoopt snel opnieuw aan de slag te kunnen. "Mijn prestaties bij Lommel mogen gezien worden en ik hoop dat snel weer bij een andere club te kunnen tonen. Het is wel duidelijk geworden dat ik hier in België moeilijk nog aan de bak kom."

"Ik zal mijn horizon moeten verleggen en iets in het buitenland moeten opbouwen. Net toen ik mij aan het herstellen was, krijg ik nu weer een knauw. Maar ik heb geleerd om te knokken en zal ook nu terugknokken. We slaan ons hier wel door", besloot Maes.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws