Leko schuwt bekerfinale tegen Club Brugge niet: We zullen er klaar voor zijn

Leko schuwt bekerfinale tegen Club Brugge niet: "We zullen er klaar voor zijn"

Gepubliceerd: donderdag 28 mei 2020 om 18:03do 28-05-2020 om 18:03

Laatste update: donderdag 28 mei 2020 om 18:42do 28-05-2020 om 18:42

Ivan Leko kan als kersvers coach van Royal Antwerp FC alvast vooruitblikken op de bekerfinale. Hij zou daarin in zijn eerste officiële wedstrijd meteen een prijs kunnen winnen met de club. "We zullen er klaar voor zijn", zegt hij bij Sporza.

De coronacrisis gooide roet in eten voor de resterende wedstrijden van het voetbalseizoen en ook de bekerfinale moest wijken. Die staat nu op 1 augustus geprogrammeerd. “Dat wordt speciaal”, zegt Leko. "Het is jammer dat Laszlo Bölöni die match niet heeft kunnen spelen door de coronacrisis, maar het is nu zo."

Met Club Brugge krijgt Antwerp wel een taaie klant op het bord. "We spelen tegen de kampioen en we weten allemaal hoe sterk Club was, maar we zullen klaar zijn", benadrukt Leko.

Hij zal het dan wel moeten doen zonder een hoop spelers die de Bosuil vaarwel zeggen. Zo zal Leko niet kunnen rekenen op Wesley Hoedt en Sinan Bolat. Toch is de trainer zeker dat hij een degelijke ploeg op de mat zal kunnen sturen. "Ik heb er vertrouwen in dat we een goeie ploeg zullen hebben."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws