Vandenhaute: Proberen de grootst mogelijke dienaar te worden van de club

Vandenhaute: "Proberen de grootst mogelijke dienaar te worden van de club"

Gepubliceerd: donderdag 28 mei 2020 om 17:42do 28-05-2020 om 17:42

Bij RSC Anderlecht zal Marc Coucke een stapje opzij zetten. In zijn plaats komt Wouter Vandenhaute, die de rol van voorzitter op zich zal nemen. "Het is niet de vraag of Anderlecht wil terugkomen. Nee, Anderlecht zál terugkomen."

"Een dag of tien geleden zei Marc mij plots aan de telefoon. Wouter, ik denk eraan om terug te treden als voorzitter en ik zou jou willen vragen om mijn rol over te nemen." Dat telefoongesprek luidde een heuse stoelendans in waar de club donderdag mee naar buiten kwam.

Bij paars-wit vulde Vandenhaute tot nu de rol van extern adviseur in. Met deze nieuwe functie gaat hij ineens enkele banken vooruit. "Ik ben trots om die rol op mij kan nemen en ik ga proberen om de grootst mogelijk dienaar van de club te worden", reageert hij.

Het nieuwe project, dat 'RSCA 2020-2025' werd gedoopt, zal zich meer focussen op de jeugdspelers die rondlopen op Neerpede. "We vonden dat we het in de uitvoering beter moeten en kunnen doen", aldus Vandenhaute die ook eigenaar is van Woestijnvis en makelaarskantoor Let's Play.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws