Antwerp en Club Brugge krijgen hun bekerfinale, maar zonder publiek

Antwerp en Club Brugge krijgen hun bekerfinale, maar zonder publiek

Gepubliceerd: donderdag 28 mei 2020 om 16:43do 28-05-2020 om 16:43

Er komt dit seizoen meer dan waarschijnlijk een bekerfinale. Op zaterdag 1 augustus om 20.30 uur kijken Club Brugge en Antwerp elkaar in de ogen. In het Koning Boudewijnstadion zullen er geen fans toegelaten zijn. Dat bevestigde de Belgische voetbalbond op donderdag. 

De finale was oorspronkelijk gepland op zondag 22 maart, maar werd uitgesteld omwille van de coronacrisis. Nadat de stad Brussel het licht op groen zette, kan de match tussen Club Brugge en Royal Antwerp FC alsnog worden afgewerkt in het Koning Boudewijnstadion. 

'Stad Brussel heeft hiervoor officieel groen licht gegeven, op voorwaarde dat de veiligheidsmaatregelen die op die datum van toepassing zijn worden gerespecteerd. We zullen samen met de Pro League, Stad Brussel en de twee finalisten onze uiterste best doen om de wedstrijd in de best mogelijke omstandigheden te laten verlopen', klinkt het bij de Belgische voetbalbond.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een droom wordt werkelijkheid voor Cyriel Dessers! #KRCGenk #Genk #Dessers #Heracles #Utrecht #NAC #Lokeren #OHL #JPL #Transfernieuws

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws