Propere Handen niet van tel voor Antwerp: “Belangrijk dat iemand eerlijk overkomt

Propere Handen niet van tel voor Antwerp: “Belangrijk dat iemand eerlijk overkomt"

Gepubliceerd: donderdag 28 mei 2020 om 13:26do 28-05-2020 om 13:26

Ivan Leko begint met Royal Antwerp FC aan een nieuw avontuur in België. Toen hij Club Brugge destijds verliet, droeg de Kroaat nog de ballast van de zaak Propere Handen op zijn rug. Die zaak maakte evenwel voor Antwerp niets meer uit in de zoektocht naar een opvolger voor Laslo Bölöni.

Toen Bernd Storck Cercle Brugge verliet, viel zijn naam in de wandelgangen als opvolger van Bölöni. De Duitser was evenwel nooit concreet in beeld. Tenminste dat stelt Sven Jacques. “Of Leko onze eerste keuze was? Ja. Ja. Absoluut", aldus de sportief manager van Antwerp tegenover Sporza.

"Je kunt nooit voor één piste gaan, maar we zijn heel gelukkig dat onze eerste optie gelukt is. Of Ivan Leko en Antwerp de perfecte match zijn? Dat weet je pas achteraf, zegt Jacques verder nog. 

Het voetbalschandaal waarin Leko ondervraagd werd, speelde voor Antwerp geen rol. "Dat is voor ons als club geen donkere periode geweest. "Wij waren niet betrokken en hoeven dus niets af te sluiten. Het is belangrijk dat iemand eerlijk overkomt en het verhaal van Leko is duidelijk. We gaan puur op het sportieve verder."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws