OFFICIEEL: Einde Antwerp-tijdperk, KAA Gent sluit De Decker weer in de armen

OFFICIEEL: Einde Antwerp-tijdperk, KAA Gent sluit De Decker weer in de armen

Gepubliceerd: donderdag 28 mei 2020 om 11:57do 28-05-2020 om 11:57

Laatste update: donderdag 28 mei 2020 om 13:40do 28-05-2020 om 13:40

Voor Wim De Decker is er al snel leven na Royal Antwerp FC. De Decker gaat immers aan de slag bij KAA Gent. Bij de Buffalo's zal hij fungeren als de nieuwe assistent. Dat meldt onder meer Het Laatste Nieuws.

Na de komst van Ivan Leko bij Antwerp was er geen plaats meer voor De Decker bij Antwerp. De voormalige assistent van Laslo Bölöni komt evenwel niet zonder werk te zitten. Na zijn periode op de Bosuil begint De Decker nu aan een avontuur in de Ghelamco Arena.

De Decker loodste Antwerp naar de Jupiler Pro League en zette daarna een stapje terug. Nu was er voor hem bij The Great Old geen plaats meer, omdat Leko opnieuw een beroep doet op Edward Still en Rudi Cossey. Met die assistenten werkte de Kroaat onder meer al samen bij Club Brugge. Als voetballer speelde De Decker één seizoen voor KAA Gent. 

Balette blijft
Bij KAA Gent blijft Peter Balette ook gewoon de assistent van Thorup. “Peter blijft bij de club, hij wordt heel graag gezien door de spelers. Hij heeft een belangrijke toegevoegde waarde. Peter zal in een eerste fase nog heel dicht aanwezig zijn om de overgang vlot te laten verlopen, nadien wordt hij technisch directeur voor de beloften en de Young Potentials”, noteerde de krant uit de mond van voorzitter Ivan De Witte.

Update: Donderdagmiddag heeft KAA Gent via de officiële kanalen laten weten dat De Decker weer een Buffalo is. De Decker tekende bij KAA Gent een contract van twee seizoenen. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws