Brys moet Cercle Brugge succesvol maken: ‘De gesprekken waren positief’

Brys moet Cercle Brugge succesvol maken: ‘De gesprekken waren positief’

Gepubliceerd: donderdag 28 mei 2020 om 10:30do 28-05-2020 om 10:30

Laatste update: donderdag 28 mei 2020 om 10:43do 28-05-2020 om 10:43

Na het vertrek van Bernd Storck is Cercle Brugge nog steeds op zoek naar een nieuwe coach. De zoektocht liep vertraging op door het coronavirus, maar inmiddels is er met Marc Brys wel al een toptarget aangeduid.

Vijf weken geleden verliet de Duitse Messias de vereniging achter. Cercle kon dus op zoek naar een nieuwe coach, maar dat verliep niet van een leien dakje. Zo moest er eerst een nieuwe technische directeur worden aangesteld, alvorens de zoektocht naar een trainer kon beginnen. Die zoektocht naar een nieuwe technische directeur zou volgens Het Nieuwsblad bijna ten einde zijn. Cercle hoopt de nieuwe aanwinst volgende week te kunnen voorstellen.

Nu dat de nieuwe TD bijna binnen is, werden ook de eerste lijntjes uitgegooid om een nieuwe trainer aan boord te halen. Wat blijkt, Marc Brys zou target nummer één zijn op het wenslijstje van de vereniging. Cercle en Brys zouden ook al tweemaal hebben samengezeten, de gesprekken verliepen positief. Enkel eigenaar Monaco en de nieuwe technische directeur, zouden nog hun goedkeuring moeten geven.  

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Een goede coach voor Cercle Brugge?

(145 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws