'Antwerp legt één miljoen euro op tafel voor Butez, maar Moeskroen weigert'

'Antwerp legt één miljoen euro op tafel voor Butez, maar Moeskroen weigert'

Gepubliceerd: donderdag 28 mei 2020 om 07:45do 28-05-2020 om 07:45

Jean Butez (24) gaat zijn laatste contractjaar in bij Royal Excel Moeskroen, maar toch is zijn prijskaartje nog steeds stevig. Royal Antwerp FC legde een bod neer van één miljoen euro, maar dat werd geweigerd door de Henegouwers.

Volgens Sportwereld vraagt Moeskroen nog steeds twee miljoen euro voor Butez, die zonder transfer na volgend seizoen gratis de deur uitwandelt. Antwerp bood de helft van de vraagprijs, maar stuitte al snel op een njet. Bovenop die transfersom wil Moeskroen ook nog twintig procent bij een latere doorverkoop.

Of Antwerp nog dieper in de buidel zal tasten voor Butez, valt te betwijfelen. The Great Old hengelt namelijk al een tijdje achter de diensten van Alireza Beiranvand, al kon het de komst van de Iraanse nummer één nog niet afronden. Naast Antwerp werden ook RSC Anderlecht en Club Brugge reeds gelinkt aan een eventuele transfer van Butez.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een droom wordt werkelijkheid voor Cyriel Dessers! #KRCGenk #Genk #Dessers #Heracles #Utrecht #NAC #Lokeren #OHL #JPL #Transfernieuws

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Vraagt Moeskroen te veel voor Butez?

(276 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws