PSG heeft nieuwe linksachter binnen: '25 miljoen uit Franse hoofdstad naar Porto'

PSG heeft nieuwe linksachter binnen: '25 miljoen uit Franse hoofdstad naar Porto'

Gepubliceerd: woensdag 27 mei 2020 om 14:10wo 27-05-2020 om 14:10

Alles wijst erop dat Alex Telles de nieuwe linksback van Paris Saint-Germain wordt. FC Porto heeft met de Franse club een miljoenenakkoord bereikt. 

Dat meldt A Bola. Ook Ajax-speler Nicolas Tagliafico werd aan de Franse vacature gelinkt. Hij zou serieus in beeld zijn, maar lijkt nu een transferoptie minder te hebben. PSG en Porto hebben de seinen op groen gezet voor een transfer van Telles, die 25 miljoen euro moet kosten.

In de afgelopen uren zijn PSG en Porto nader tot elkaar gekomen. Beide clubs spraken al een tijdje met elkaar. Omdat er maar geen akkoord kwam werden andere namen genoemd, waaronder die van Tagliafico de nadrukkelijkste was. Hij wordt het dus zo goed als zeker niet.

PSG lijkt op het eerste oog een goede deal te hebben gesloten met Porto. Voor Telles wordt 25 miljoen betaald, maar de Braziliaan heeft een afkoopsom van 40 miljoen in zijn contract staan. Porto was bereid de vraagprijs te laten zakken naar 30 miljoen, maar neemt genoegen met 25. Zijn contract loopt nog een jaar door.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws