Verlengd verblijf bij Club Brugge? Makelaar Percy Tau laat zich uit over toekomst

Verlengd verblijf bij Club Brugge? Makelaar Percy Tau laat zich uit over toekomst

27-05-2020 09:15 Laatste update: 09:54
15

Percy Tau begon veelbelovend aan het seizoen bij Club Brugge, maar kwam de laatste weken steeds minder aan spelen toe. Of de huurling van Brigthon & Hove Albion ook volgend seizoen uitkomt voor Blauw-Zwart, laat zijn zaakwaarnemer Mmatsatsi Sefalafala nog in het midden.

Nu het seizoen er op zit en Club Brugge gekroond is tot landskampioen , zal Tau met zijn entourage bekijken welke opties er zijn. "Onze focus lag de voorbije weken op de afronding van het Belgisch kampioenschap. Nu het seizoen voorbij is, kunnen we de toekomst voorbereiden", aldus de makelaar bij Afrikaanse media.

Tau speelde intussen al twee seizoenen in België, eerst bij Union en het voorbije seizoen dus bij Club Brugge. Of daar nog een jaar bijkomt, is nog onduidelijk. "Ik zit momenteel niet in de positie om te vertellen wat er zal gebeuren. Maar het zou vreemd zijn moesten we geen club voor hem vinden, Tau is een speler die elke coach erbij wil."

Wel stelt de entourage van Tau alles in het werk om een werkvergunning voor de Premier League te bemachtigen. Indien dat niet lukt, dan lonkt een nieuwe uitleenbeurt binnen Europa.