'Transfervrije Mirallas kan kiezen tussen ex-ploeg en Turkse topper'

'Transfervrije Mirallas kan kiezen tussen ex-ploeg en Turkse topper'

26-05-2020 21:26
5

Kevin Mirallas tekende vorige zomer een éénjarige contract bij Royal Antwerp FC en hoopte zich te tonen in de Jupiler Pro League, maar dat avontuur liep af op een sisser. De (ex-)Rode Duivel haalde nooit zijn oude niveau en mag nu opnieuw uitkijken naar een nieuwe ploeg. In het buitenland liggen alvast twee clubs op de loer.

Het contract van Mirallas bij Antwerp werd niet verlengd na zijn mager seizoen. De winger, die gratis overkwam van het Engelse Everton, lijkt volgend seizoen weer in het buitenland aan de slag te gaan. Door zijn transfervrije status is hij alvast een interessante speler.

De 32-jarige Waal zou kunnen rekenen op belangstelling van twee buitenlandse ploegen. In de Turkse media wordt hij door Fanatik gelinkt aan Fenerbahçe. Die club zou een contract ter waarde van 2,4 miljoen euro per jaar aanbieden.

Een andere optie is een terugkeer naar Olympiakos, waar Mirallas al twee keer aan de slag was (2010-2012 en 2017-2018). Novasports meldt de interesse van de Griekse club, waar hij vooral tijdens zijn eerste periode erg succesvol was. Hij werd er topschutter in het seizoen 2011-2012 en versierde op die manier zijn transfer naar Everton.