'KV Mechelen-beloften zijn in trek: interesse uit Nederland'

'KV Mechelen-beloften zijn in trek: interesse uit Nederland'

26-05-2020 09:22

De beloftenploeg van KV Mechen zou zomaar eens twee spelers af kunnen leveren aan de Eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie. Volgens Het Laatste Nieuws is er belangstelling voor de 21-jarige aanvaller Mo Zeroual en zijn twee jaar jongere ploeggenoot Angelos Kotsopoulos.

Zeroual speelde in het verleden voor Belgische jeugdelftallen, maar mag anno 2020 transfervrij vertrekken bij regerend bekerwinnaar KV Mechelen. De 1,66 meter lange aanvaller zat tijdens twee belangrijke wedstrijden – de promotiewedstrijd tegen Beerschot en de Supercup-duel met KRC Genk – op de bank, maar heeft zijn debuut voor de hoofdmacht niet kunnen maken. Volgens HLN is Zeroual al in gesprek met gevallen grootmacht RWDM, maar is er ook interesse van Go Ahead Eagles en Helmond Sport.

Voor ploeggenoot Kotsopoulos lonkt zelfs de Eredivisie: FC Twente heeft belangstelling voor de negentienjarige spits uit Griekenland, die ook transfervrij mag vertrekken bij De Kakkers. Kotsopoulos kwam eind augustus over van Asteras Tripoli uit zijn geboorteland, maar heeft alleen minuten gemaakt namens de beloften van KV Mechelen.