'Real Madrid hakt knoop door: Odegaard staat vijf jaar na debuut voor doorbraak'

'Real Madrid hakt knoop door: Odegaard staat vijf jaar na debuut voor doorbraak'

25-05-2020 17:15

Martin Odegaard staat vijf jaar na zijn debuut voor Real Madrid voor een definitieve doorbraak in het Estadio Santiago Bernabéu. Dat meldt AS. De 21-jarige Noor keert komende zomer terug van zijn verhuurperiode aan Real Sociedad.

Volgens de Spaanse sportkrant kan Odegaard weleens de enige grote 'aanwinst' worden voor trainer Zinedine Zidane, mocht Real Madrid er niet in slagen om Eduardo Camavinga los te weken bij Stade Rennes. De aanvallende middenvelder was dit seizoen van grote waarde voor Sociedad met zeven goals en acht assists in 28 officiële duels.

Real heeft de knoop dan ook doorgehakt: komend seizoen moet de oud-speler van sc Heerenveen en Vitesse voor zijn kans gaan in de Spaanse hoofdstad. Volgens AS is Odegaard in tegenstelling tot eerdere berichten slechts voor één seizoen verhuurd aan de Basken, omdat de Spaanse regels een langere verhuurperiode niet toestaan.

Kubo
De toekomst van Takefusa Kubo lijkt nog niet bij Real te liggen. Volgens El Mundo Deportivo hoopt Real Betis de Japanse dribbelaar komend seizoen te huren van de Koninklijke. Kubo is momenteel nog actief voor Real Mallorca.