Na maanden blessureleed mikt Denayer-ploegmaat Memphis op een bliksemrentree

Na maanden blessureleed mikt Denayer-ploegmaat Memphis op een bliksemrentree

Gepubliceerd: maandag 25 mei 2020 om 14:48ma 25-05-2020 om 14:48

Laatste update: maandag 25 mei 2020 om 14:56ma 25-05-2020 om 14:56

Memphis Depay maakt mogelijk dit seizoen nog zijn rentree bij het Olympique Lyon van Jason Denayer. Jean-Michel Aulas, voorzitter van de Franse club, hoopt dat de Oranje-vedette op tijd fit is voor de Champions League-return tegen Juventus.

Het is de bedoeling dat de Champions League in augustus wordt afgemaakt. Tegen die tijd is Memphis mogelijk weer speelklaar, zegt Aulas in gesprek met het Franse persbureau AFP. "Zijn doel was om te spelen op het EK, maar dat is uitgesteld", weet de Lyon-preses. "En hij wil ook heel graag spelen in de return van de achtste finale tegen Juventus en mogelijk ook de kwartfinale en de Coupe de la Ligue-finale."

Omdat de Ligue 1 is beëindigd, heeft Memphis langer de tijd om te herstellen van zijn zware knieblessure. Eind 2019 scheurde hij zijn voorste kruisband af. In de tussentijd hoopt Aulas dat Memphis zijn tot 2021 lopende Lyon-contract verlengt. "Hij heeft me altijd verteld dat als het in het belang van ons beiden is, hij graag wil verlengen. Op dit moment zijn er geen nieuwe ontwikkelingen, het uitgangspunt is onveranderd."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws