Grootse plannen bij KVO: 'Drukke transferperiode, meer eigen jeugd'

Grootse plannen bij KVO: 'Drukke transferperiode, meer eigen jeugd'

Gepubliceerd: maandag 25 mei 2020 om 14:34ma 25-05-2020 om 14:34

Na maanden onderhandelen heeft KV Oostende een nieuwe eigenaar gevonden. Investeerder Paul Conway moet weer voor successen gaan zorgen bij de kustclub. Op de officiële kanalen deed hij alvast zijn plannen uit de doeken.

Met KVO begint Conway ook meteen met een bijzonder belangrijke transferzomer. Er lijkt ook heel wat te gaan gebeuren. "Er liggen nog ongeveer negen spelers onder contract en we hebben er 23, 24 à 25 nodig", klinkt het. "Dat gaat ons tijd kosten, maar na 30 dagen willen we het grootste deel daarvan achter de rug hebben", geeft Conway aan.

Maar bij KVO wil hij ook meer inzetten op de eigen jeugd. "Daarnaast moet er hard gewerkt worden aan de jeugdacademie. Slechts vier jongens uit de academie liggen onder contract. Bij Nice en Barnsley (clubs waar hij ook in investeert, nvdr.) waren dat er respectievelijk 50 en 45", aldus de investeerder.

"Dat wordt hard labeur en dat vergt meer dan een jaar. Maar we zullen er wel komen, zodat er meer spelers naar het eerste elftal kunnen doorstromen", besluit hij.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws