Monaco heeft de sleutel in handen: 'Club Brugge sterk geïnteresseerd in Chadli'

Monaco heeft de sleutel in handen: 'Club Brugge sterk geïnteresseerd in Chadli'

25-05-2020 12:23
13

Nacer Chadli speelde het afgelopen seizoen op huurbasis voor RSC Anderlecht. Volgend seizoen hoopt Club Brugge op de diensten van de Rode Duivel, maar het is wachten op een beslissing van AS Monaco.

Het is al een tijdje geweten dat Club Brugge interesse toont in Chadli. Die is niet afgenomen. Sterker nog volgens La Nouvelle Gazette is Club Brugge 'sterk geïnteresseerd in Chadli'. Volgens de Waalse krant wil Chadli gerust ook bij Anderlecht blijven, maar verwijst het naar het beperkte transferbudget van paars-wit.

Indien Club Brugge Chadli wil inlijven, zal het aan tafel moeten met AS Monaco. Bij de club uit het Prinsdom ligt Chadli nog tot medio 2021 vast. Monaco heeft nog altijd geen beslissing genomen over de verdere toekomst van Chadli. Door de coronacrisis zal deze zomer de transfermarkt er anders gaan uitzien dan anders.

Het is dus niet uitgesloten dat Chadli straks een nieuwe kans krijgt bij AS Monaco. Al gaf de speler eerder aan graag in België te blijven. Met het ook op het EK wil Chadli alvast ergens een basisplaats hebben om in de kijker te blijven van bondscoach Roberto Martinez.