'Roda niet aan de orde voor Vreven: ex-Lokeren-coach praat met Trencin'

'Roda niet aan de orde voor Vreven: ex-Lokeren-coach praat met Trencin'

25-05-2020 08:30 Laatste update: 08:33
3

Stijn Vreven kan na zijn pijnlijke avontuur bij het failliet gegane Sporting Lokeren een nieuwe uitdaging aangaan. Het Nieuwsblad schrijft dat AS Trencin vorige week contact opnam met de 46-jarige Limburger.

Bij TV Limburg zei Vreven vorige week dat hij een concrete aanbieding op zoek heeft. Niemand minder dan Trencin, dat geleid wordt door de Nederlandse oud-voetballer Tscheu La Ling, heeft Vreven op het verlanglijstje gezet. De ex-trainer van onder meer Lokeren, Beerschot en Waasland-Beveren vroeg nog even bedenktijd.

Zo zou Vreven naar verluidt enkele spelers willen meenemen naar Slowakije. Zo is Trencin niet meer de talentenfabriek van weleer. Met onder andere Wesley Moraes (ex-Club Brugge), Leon Bailey (ex-KRC Genk) en Moses Simon (ex-KAA Gent) maakten heel wat spelers al de overstap naar de Jupiler Pro League, maar de laatste jaren stokt de machine.

Roda niet aan de orde
Vreven werd ook in verband gebracht met de Nederlandse tweedeklasser Roda JC, maar die interesse wordt in de entourage van de Limburger ontkend. In het verleden loodste Vreven NAC Breda al naar de Eredivisie. Zelf was hij jarenlang als speler actief bij FC Utrecht. Toch lijkt een terugkeer naar Nederland niet aan de orde.