'Geen Mazzu, ook geen ex-bondscoach Wilmots voor Standard'

'Geen Mazzu, ook geen ex-bondscoach Wilmots voor Standard'

Gepubliceerd: zondag 24 mei 2020 om 21:21zo 24-05-2020 om 21:21

Bij Standard is er nog steeds het hardnekkig gerucht dat Michel Preud'homme zal stoppen als coach van de Rouches. Verschillende namen werden al gelinkt als mogelijke opvolgers, maar daar mogen nu al enkele van geschrapt worden.

Onder andere Felice Mazzu werd gelinkt aan Standard. De ex-coach van KRC Genk en Charleroi koos echter voor het project bij Union. Ook Marc Wilmots zal het volgens Het Belang van Limburg zeker niet worden.

De voormalig bondscoach gaf eerder aan dat hij een terugkeer in België enkel bij Standard ziet zitten. De Rouches zouden Wilmots echter helemaal niet op het lijstje hebben staan van mogelijke opvolgers van Preud'homme.

Voor Wilmots blijft het dus zoeken naar een nieuwe club. Na zijn ontslagen bij Ivoorkust en Iran heeft hij nog geen nieuwe uitdaging gevonden. Die lijkt alleszins opnieuw in het buitenland te gaan zijn.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KAA Gent wil de absolute jackpot en vraagt meer dan 30 miljoen euro voor Jonathan David! Is hij dat bedrag waard? #KAAGent #AAGent #Gent #David #JPL #Transfernieuws

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws