'Bayern overweegt gevoelige transfer en informeert naar sterspeler van Dortmund'

'Bayern overweegt gevoelige transfer en informeert naar sterspeler van Dortmund'

Gepubliceerd: zondag 24 mei 2020 om 15:25zo 24-05-2020 om 15:25

Laatste update: zondag 24 mei 2020 om 15:25zo 24-05-2020 om 15:25

Bayern München overweegt opnieuw een sterspeler weg te halen bij Bundesliga-concurrent Borussia Dortmund. Der Rekordmeister informeerde al voor de coronacrisis naar Jadon Sancho, zo melden bronnen aan ESPN.

Leroy Sané geldt als het belangrijkste doelwit in de Allianz Arena, maar mocht een deal voor de vleugelflitser van Manchester City in het water vallen dan is Sancho het alternatief. De twintigjarige Engelsman ligt tot medio 2022 vast bij Dortmund, dat echter heeft toegezegd mee te werken aan een transfer van zo'n 120 miljoen euro, schrijft ESPN.

Sancho zou in de voetsporen kunnen treden van spelers als Mats Hummels, Mario Götze en Robert Lewandowski, die ook de gevoelige overstap van Dortmund naar Bayern maakten. Die Schwarzgelben zien er absoluut niets in om wéér een steunpilaar te verliezen aan de Bundesliga-veelvraat en zullen in dat geval liever zaken doen met Manchester United.

Manager Ole Gunnar Solskjaer ziet in Sancho één van de belangrijkste pijlers voor de toekomst van The Mancunians. De Premier League-grootmacht dreigt dus echter de concurrentie te moeten aangaan met Bayern, dat de laatste puzzelstukjes wil leggen om een serieuze gooi naar de Champions League-winst te kunnen doen de komende jaren.

De Bundesliga-topclubs staan dinsdag tegenover elkaar. Of Sancho aan de aftrap verschijnt, is afwachten. In de eerste twee duels na het hervatten van de competitie was de aanvaller invaller.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws