OFFICIEEL: Felice Mazzu gaat aan de slag bij Union Saint-Gilloise

OFFICIEEL: Felice Mazzu gaat aan de slag bij Union Saint-Gilloise

Gepubliceerd: zondag 24 mei 2020 om 13:16zo 24-05-2020 om 13:16

Laatste update: zondag 24 mei 2020 om 13:34zo 24-05-2020 om 13:34

Felice Mazzu heeft een nieuwe uitdaging gevonden. De 54-jarige trainer heeft een overeenkomst getekend bij Union Saint-Gilloise. Dat heeft de Brusselse ploeg zopas laten weten via zijn officiële kanalen.

Vorige zomer werd Mazzu aangesteld als opvolger van Philippe Clement bij KRC Genk, dat toen net landskampioen was geworden. De samenwerking werd geen succes en in november werd zijn contract al opgezegd.

Eén jaar later neemt de carrière van Mazzu een verrassende wending. Union toonde al even interesse in de Italiaanse Belg en heeft hem nu kunnen strikken. Nadat uitlekte uitlekte dat Standard in Mazzu de ideale opvolger zag voor Michel Preud’homme schakelde de Union een versnelling hoger.

Vorige week werd er afscheid genomen van Thomas Christiansen en een officieel voorstel gedaan aan Mazzu. Ondertussen is er een akkoord tussen beide partijen, maar details werden niet vrijgegeven. Volgens eerdere informatie zou Mazzu een contract tekenen voor één seizoen, dat automatisch verlengd wordt bij promotie naar 1A.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws