Droom Courtois en Hazard: In Chelsea praatten we vaak over 'het witte huis'

Droom Courtois en Hazard: "In Chelsea praatten we vaak over 'het witte huis'"

Gepubliceerd: zondag 24 mei 2020 om 11:51zo 24-05-2020 om 11:51

Niemand had kunnen voorspellen dat het debuutseizoen van Eden Hazard bij Real Madrid zó vreemd zou verlopen. Overgewicht, blessures, schaarse flitsen en dan de corona-uitbraak ... Het lijkt alsof zijn periode bij de Koninklijke nog écht moet aanbreken. Thibaut Courtois verwacht nog steeds het allerbeste van zijn maatje.

De voorbije week vierde Hazard zijn wederoptreden op het oefenterrein van Real. "Hij is teruggekeerd met heel wat energie", verzekert Courtois in gesprek met El Mundo. "Deze pauze kwam zijn herstel goed uit. Hij kan ons helpen om de titel te winnen. Hij is een sleutelspeler voor ons."

Nochtans kon Hazard nog maar sporadisch schitteren in het maagdelijke wit. "Hij had niet veel geluk, maar hij is gelukkig in Madrid", blikt Courtois terug. "Ik ken hem nu al negen jaar en hij wilde altijd hierheen komen, het was zijn droom."

Datzelfde geldt overigens ook voor Courtois zelf. "In de kleedkamer van Chelsea praatten we vaak over de mogelijkheid om hier beiden te spelen. 'Het witte huis, het witte huis', zeiden we. Het was leuk om daarover te speculeren. Nu willen we hier echt titels winnen", besluit de doelman ambitieus.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws