Lukaku krijgt er kersverse aanvalspartner bij: 'Niet Mertens, maar PSG'er'

Lukaku krijgt er kersverse aanvalspartner bij: 'Niet Mertens, maar PSG'er'

24-05-2020 10:19
5

Internazionale is vast van plan om de troon van Juventus, dat de Serie A nu al jaren domineert, te doen wankelen. Na een eerdere inspanning tijdens de vorige zomermercato willen de Nerazzurri ook deze mercato toeslaan. Edinson Cavani is het allernieuwste droomtarget.

Eerder mikte Inter, op aanraden van Romelu Lukaku, op de komst van Dries Mertens. Na maandenlange twijfel staat de pocketaanvaller echter op het punt om zijn verbintenis bij Napoli te verlengen. Daardoor moet Inter het geweer van schouder veranderen, meldt Het Laatste Nieuws. Het vizier is nu gericht op Parijs, waar Cavani rondloopt.

Bij PSG is de concurrentie voorin natuurlijk moordend, met ook nog onder meer Kylian Mbappé en Neymar. Aangezien Cavani in het verleden al indruk maakte in de Serie A, bij Napoli toen, lijkt een terugkeer naar de laars geen slecht plan. Bovendien is de 33-jarige Uruguyaan straks einde contract. Hij moet een dodelijk duo gaan vormen met Lukaku.

Nochtans beschikte Inter dit seizoen al over een uitstekende tandem voorin, waar Lukaku het gezelschap kreeg van Lautaro Martinez. Het Argentijnse raspaardje staat echter nadrukkelijk in de belangstelling van FC Barcelona, waar landgenoot Lionel Messi aandringt op zijn komst. Met de komst van Cavani zou Inter dus kunnen anticiperen op zijn vertrek.