Kabasele dient kritische fan scherp van antwoord: 'Zo vermijden we degradatie ...'

Kabasele dient kritische fan scherp van antwoord: 'Zo vermijden we degradatie ...'

Gepubliceerd: zondag 24 mei 2020 om 10:00zo 24-05-2020 om 10:00

De Premier League is volop aan het testen om een herstart van de competitie zo veilig mogelijk voor te bereiden. In de tweede testfase bleken twee spelers besmet. Toch blijft de discussie over het hernemen van het Engelse voetbal woeden. Christian Kabasele reageerde alvast scherp op een kritische fan.

Het Watford FC van Kabasele is één van de tegenstanders van een hervatting van de Premier League. Zo liet aanvoerder Troy Deeney al verstaan dat hij zijn zoontje, een risicopatiënt, niet in gevaar wil brengen. Die uitspraak werd her en der opgepikt om de discussie weer aan te wakkeren. Dat schoot in het verkeerde keelgat bij Neil Peter, een supporters van Sheffield United.

'Ik heb nooit echt een mening gehad over Watford, maar zij hebben zich beschamend gedragen gedurende deze situatie', vindt hij. 'De tactiek om degradatie te ontlopen is belachelijk doorzichtig. Ik zou beschaamd zijn als Watford-supporter', besluit Peter scherp. Watford stond aan het begin van de corona-uitbraak zeventiende, net boven de rode streep dus.

Rode Duivel Kabasele, verdediger bij Watford, kan die uitval niet smaken. Hij reageerde cynisch via zijn Twitter-profiel. 'Laat me even onze tactiek uitleggen: wij zetten elke week één injectie Covid-19. We nemen het van een speler of staflid die er al mee besmet is. Zo zijn we zeker dat we niet meer hoeven te spelen en vermijden we degradatie', aldus Kabasele. De emoji die hij daarbij plaatst is veelzeggend.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws