Opgeluchte Wenger over uitglijder Liverpool: 'Veel berichtjes van Arsenal-fans'

Opgeluchte Wenger over uitglijder Liverpool: 'Veel berichtjes van Arsenal-fans'

Gepubliceerd: zaterdag 23 mei 2020 om 22:58za 23-05-2020 om 22:58

Arsène Wenger blijft voorlopig de laatste manager van een ongeslagen Premier League-kampioen. Liverpool leek op weg om de Arsenal-Invincibles van 2003/2004 uit de geschiedenisboeken te voetballen.

Liverpool ging op schrikkeldag met liefst 3-0 onderuit bij Watford. In huize Wenger werd een zucht van verlichting geslaakt, geeft de zeventigjarige Fransman toe. "Ja, het gaf wel een soort voldoening om Liverpool te zien verliezen", vertelt hij bij BeIN Sports. "Wij blijven graag de enigen die dit bereikt hebben."

Het record van de voorlopig laatste kampioensploeg van Arsenal werd serieus bedreigd door Liverpool. "They could really go all the way", erkent Wenger. "Maar dit bewijst maar weer eens hoe moeilijk het is om deze prestatie te herhalen. Ik heb die dag in elk geval veel berichtjes van Arsenal-supporters gekregen."

Le Professeur bleef tot 2018 manager van Arsenal, maar zal waarschijnlijk niet meer terugkeren in de dug-out. Wenger is anno 2020 actief namens de FIFA en doet regelmatig analysewerk voor BeIN Sports.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws