'Terugkeer in Nederland lonkt voor Vreven: eerste gesprek achter de rug'

'Terugkeer in Nederland lonkt voor Vreven: eerste gesprek achter de rug'

Gepubliceerd: zaterdag 23 mei 2020 om 22:15za 23-05-2020 om 22:15

Stijn Vreven zou zomaar eens de nieuwe trainer van het Nederlandse Roda JC kunnen worden, meldt Veronica Inside zaterdagavond. De voormalig rechtsback bevestigde al dat hij in gesprek is met een club buiten België.

De oud-trainer van onder meer NAC Breda stond dit seizoen aan het roer bij Sporting Lokeren, dat zoals bekend failliet is verklaard. Nu lonkt een terugkeer in Nederland: volgens 'bronnen binnen Veronica Inside' is Roda JC de club waarmee Vreven in gesprek is.

De Zuid-Limburgers zijn al langere tijd op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer, na het ontslag van Jean-Paul de Jong. Nadat Maurice Verberne op interimbasis de honneurs waarnam, werd René Trost tot het einde van het seizoen aangesteld. Trost stond uiteindelijk in slechts één wedstrijd langs de lijn: na de 4-1 nederlaag bij NAC Breda werd het seizoen afgebroken.

De nummer 17 van de Nederlandse tweede klasse hoopt komend seizoen – al dan niet met Vreven – de weg omhoog weer te vinden na enkele roerige jaren. Een groep ondernemers onder leiding van Roger Hodenius staat op het punt om in de club te stappen.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws