Vreven is eerlijk: Mensen houden van mij of ze haten mij

Vreven is eerlijk: "Mensen houden van mij of ze haten mij"

Gepubliceerd: zaterdag 23 mei 2020 om 20:00za 23-05-2020 om 20:00

Het boek 'Stijn Vreven: pure haat, pure liefde', is deze week uitgebracht. Vreven (46) zit momenteel zonder werk na de verdwijning van Sporting Lokeren. Bij Het Nieuwsblad geeft Vreven aan dat hij niet de makkelijkste coach is.

“Mensen houden van mij of ze haten mij", aldus Vreven. "Er is geen grijze zone. Ook mijn slechte kanten komen aan bod. Dit is geen goednieuwsshow over Stijn Vreven", benadrukt hij.

Vreven zet alles op alles om zijn spelers beter te maken. "Ik ben niet de coach die zegt dat ik grote spelers heb gemaakt tot wat ze zijn. Ik kan wel voor een paar procentjes gezorgd hebben. Veel spelers hebben me ooit vervloekt, maar nu zijn ze me erkentelijk. Omdat ze weten dat ik alles deed om hen beter te maken.”

Heel wat ex-spelers zijn dan ook positief over Vreven. Onder meer Killian Overmeire en Cyriel Dessers loven hem. "Analisten zien me enkel de 90 minuten naast de zijlijn, spelers zien ook de interne keuken. Daarom ben ik het meest geraakt door getuigenissen van twee spelers die zeggen dat ze niemand kennen die zo gepassioneerd met voetbal bezig is."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws