KMSK Deinze shopt bij Club Brugge, doelman Van Rie trekt naar 1B

KMSK Deinze shopt bij Club Brugge, doelman Van Rie trekt naar 1B

Gepubliceerd: zaterdag 23 mei 2020 om 17:35za 23-05-2020 om 17:35

KMSK Deinze zal vanaf het seizoen 2020-2021 in Eerste Klasse B mogen aantreden. De club is bijzonder ambitieus en bewijst dat nu ook op de transfermarkt. Het shopt bij Club Brugge.

Zo haalt het de jonge doelman Darko Van Rie weg bij de landskampioen van België. De achttienjarige doelman kondigde zijn transfer zelf aan via Instagram. 'Club Brugge de ploeg waar velen van dromen een ploeg met trots, een ploeg met passie, maar vooral een ploeg met wil! 11 jaar geleden stapte ik in het verhaal met als doel zo ver mogelijk te geraken. Een kinderdroom die echt werkelijkheid werd, trainen met de kleuren blauw en zwart', schreef Van Rie.

'Ik ben trots dat ik elf jaar later kan terug kijken op een geslaagd parcours. Ze hebben me gemaakt tot wie ik nu ben geworden. Daarom wil ik iedereen op club van trainers tot materiaal mannen bedanken voor de elf jaar bloed zweet en tranen. We hebben allemaal samen hele mooie momenten meegemaakt, maar ook mindere', klinkt het bij Van Rie.

'Maar het is tijd voor iets nieuws. Volgend jaar start ik bij KMSK Deinze, nieuwe vrienden en nieuwe momenten. Het motto NoSweat/NoGlory zal ik altijd in me hebben', aldus Van Rie die afsluit met 'Club, je was geweldig.'

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws