'Anderlecht komt in zoektocht naar doelman uit bij Sloveen uit Griekse competitie'

'Anderlecht komt in zoektocht naar doelman uit bij Sloveen uit Griekse competitie'

Gepubliceerd: zaterdag 23 mei 2020 om 13:24za 23-05-2020 om 13:24

Het transferbudget van RSC Anderlecht is niet om van achterover te vallen, dus moet de recordkampioen op zoek naar opportuniteiten. Hoe dan ook zal er een nieuwe doelman bij moeten. Die zou wel eens uit de Griekse Super League kunnen komen.

Anderlecht verkocht Davy Roef al aan KAA Gent, terwijl Thomas Didillon geen toekomst meer heeft in Brussel, hoewel KRC Genk weigerde hem definitief aan te trekken. Daardoor heeft paars-wit nood aan vers bloed onder de lat. Hendrik Van Crombrugge blijft normaliter nummer één in het Lotto Park, al zouden heel wat clubs onze landgenoot er graag bij willen.

In haar zoektocht naar een nieuwe doelman zou Anderlecht nu Matic Kotnik op het lijstje hebben staan, klinkt het in Griekenland. De 29-jarige Sloveen kwam de voorbije drie seizoenen uit voor Panionios. Kotnik, 1m90 groot, kwam in 2017 twee keer uit voor het Sloveense nationale elftal.

Bij Panionios groeide Kotnik uit tot een betrouwbaar sluitstuk, al zat hij bij momenten ook wel eens op de bank. De Sloveen voelt zich alvast klaar voor een stap hogerop. Panathinaikos zou hem op de radar hebben staan, maar dat wordt ontkend door Greek Football. De interesse van Anderlecht is wél geloofwaardig.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws