Pochettino noemt geen Spur als favoriete speler in de PL, maar wel ... De Bruyne

Pochettino noemt geen Spur als favoriete speler in de PL, maar wel ... "De Bruyne"

Gepubliceerd: zaterdag 23 mei 2020 om 12:18za 23-05-2020 om 12:18

Laatste update: zaterdag 23 mei 2020 om 12:35za 23-05-2020 om 12:35

Kevin De Bruyne is in al die jaren in de Premier League uitgegroeid tot één van de absolute wereldtoppers. Daar zijn vriend en vijand het over eens. Neem nu Mauricio Pochettino, ex-trainer van Tottenham Hotspur.

In een interview met Sky Sports werd Pochettino gevraagd wie zijn favoriete speler in de Premier League is. Lang hoeft de Argentijn daar niet over na te denken. "De Bruyne, nummer één", klinkt het overtuigd. Ook over de runner-up heeft Pochettino weinig twijfels. "Sergio Agüero, nummer twee", gaat hij verder.

Om het podium te vervolledigen, wordt het al een stuk lastiger. De concurrentie met De Bruyne noemt Pochettino "oneerlijk". Uiteindelijk kiest hij voor Roberto Firmino (Liverpool FC), al geeft de trainer aan dat hij "hier wel honderd namen zou kunnen noemen". Een speler van Tottenham zet hij dus niet in zijn top-drie ...

Pochettino werd in november vorig jaar ontslagen bij The Spurs. Afgelopen seizoen behaalde hij er nog de finale van de Champions League, die weliswaar verloren ging tegen Liverpool (0-2). Sindsdien zit de klad erin bij Tottenham. José Mourinho nam het stokje over, maar boekte niet veel vooruitgang.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws