Cagliari-voorzitter spreekt tegen eigen winkel: “Inter houdt hem beter

Cagliari-voorzitter spreekt tegen eigen winkel: “Inter houdt hem beter"

Gepubliceerd: zaterdag 23 mei 2020 om 09:48za 23-05-2020 om 09:48

Radja Nainggolan kreeg dit seizoen geen plaats in de A-kern van Inter. Volgens Tommaso Giulini  moet dat volgend seizoen veranderen. Al zou de voorzitter van Cagliari Nainggolan liever in de eigen rangen houden.

Romelu Lukaku terug samen met Nainggolan in één ploeg. Volgens Giulini is dat geen slecht idee. "Inter zou er goed aan doen om Nainggolan te houden", noteerde Sporza uit de mond van. "Radja heeft een grote persoonlijkheid en is voor elke topclub een meerwaarde. Inter heeft nood aan zulke spelers."

Dit seizoen kwam Nainggolan op huurbasis uit voor Cagliari. Onze landgenoot deed het er geweldig met onder meer vijf goals en vijf assists. Giulini wil dan zelf ook graag verder met Nainggolan. "Inter heeft alle kaarten in handen en we hebben met Radja nog niet gepraat over zijn toekomst. Maar als de kans er is, dan zullen we natuurlijk proberen om hem in Cagliari te houden."

Bij Inter heeft Nainggolan nog een contract tot medio 2022. Afgelopen zomer koos hij voor zijn ex-ploeg Cagliari omdat zijn zieke vrouw beter in een bekende thuissituatie kan herstellen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Moet Inter Nainggolan volgend seizoen weer een kans geven?

(58 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws