1A of 1B Beerschot weet nog niet, maar start wel met voordelige abonnementen

1A of 1B Beerschot weet nog niet, maar start wel met voordelige abonnementen

Gepubliceerd: zaterdag 23 mei 2020 om 09:00za 23-05-2020 om 09:00

Speelt Beerschot volgend seizoen in 1A of in 1B. De club en de fans weten het nog niet. Toch rekent Beerschot volgend seizoen opnieuw op haar fans in welke divisie het ook speelt. Het begint daarom al met de abonnementenverkoop voor het seizoen 2020 – 2021.

Bij Beerschot hoopt men nog op de return van de finalematch. Tegen Oud-Heverlee Leuven won het de heenmatch met 1-0. Toch is door omstandigheden Eerste Klasse nog ver weg. 'We kunnen echter niet wachten op de uitkomst van die terugmatch, bovendien is het nog niet zeker in welke omstandigheden het nieuwe seizoen van start zal gaan', klinkt het bij Beerschot.

Logisch dan supporters twijfelen
"Het is logisch dat supporters twijfelen op dit moment. Dat begrijpen we maar al te goed. Maar het zou een fantastische boost geven, moesten we toch weer veel abonnees hebben", zo stelt algemeen directeur Gunther Dieltjens het bij de start van deze abocampagne.

Om haar fans op weg te helpen biedt Beerschot een 'goedkoop' abonnement en tal van voordelen aan. 'Boek je vroeg, dan krijg je 10% extra korting op het 1B tarief van vorig seizoen, ook al spelen we mogelijk in 1A', probeert Beerschot haar fans warm te maken.

Verder kan iemand met een abonnement het officiële Thirteen’ wedstrijdshirt 2020-2021 bestellen voor 30 euro. Er is ook voorrangspositie voor matchen met gelimiteerd publiek en andere duels zoals bijvoorbeeld voor de Beker van België.

Geen pubiek, wel drank
Omdat het nog niet duidelijk is of ploegen volgend seizoen met publiek mogen spelen biedt Beerschot nog een compensatie aan. 'Voor elke thuismatch die je door opgelegde maatregelen niet kan bijwonen, krijg je 5 euro op je abonnement, ter waarde van 2 consumpties. Net als de vorige seizoenen blijft deze waarde ook geldig na het seizoen', klinkt het nog bij de Ratten.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws