UPDATE: 'Niet iedereen bij Anderlecht wil Trebel gratis zien vertrekken'

UPDATE: 'Niet iedereen bij Anderlecht wil Trebel gratis zien vertrekken'

Gepubliceerd: zaterdag 23 mei 2020 om 07:30za 23-05-2020 om 07:30

Laatste update: zaterdag 23 mei 2020 om 11:24za 23-05-2020 om 11:24

RSC Anderlecht wil definitief af van Adrien Trebel (29). De Fransman is in het Lotto Park een grootverdiener en aangezien zijn speelminuten gering waren, mag hij nu gratis vertrekken. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

Door knieproblemen kon Trebel zijn waarde nooit tonen voor Anderlecht. De linkspoot werd nochtans weggeplukt bij aartsrivaal Standard. Met zijn salaris van ruim 2,5 miljoen euro per jaar blijkt dat een enorme hap uit het budget, terwijl Anderlecht momenteel de vinger op de knip moet houden.

Daarom gaan Anderlecht en de entourage van Trebel op zoek naar een oplossing. Wanneer er zich een club meldt die genoeg loon en tekengeld biedt, dan zullen de Brusselaars niet moeilijk doen over een vertrek. Veel keuze heeft Anderlecht niet, want anders doet Trebel zijn contract tot 2023 uit. Bovendien lijkt een hoge transfersom in deze coronatijden 'wishful thinking'.

Update: Anderlecht laat Trebel deze zomer gaan, maar Peter Verbeke had dat liever anders gezien. Tenminste dat stelt La Dernière Heure. Volgens de Waalse krant had de nieuwe sportieve baas van paars-wit Trebel volgend seizoen liever nog in de kern gezien. De rest van het management denkt daar evenwel anders over, waardoor Trebel bezig is aan zijn laatste weken in het Lotto Park. 

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

De juiste beslissing van Anderlecht?

Ja
69%
Nee
31%
(587 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws